Broodje warm vlees met groenten

Brood/sandwiches, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 08-09-2010 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • Voor 5 personen
  • 4 ons fricandeau of rollade
  • 2 zakjes jachtsaus
  • 2 zakjes stroganoffsaus
  • 1 bakje champignons
  • 1 preitje
  • 1 paprika
  • 2 flinke t knoflook
  • 1 ui
  • zout en peper
  • rode peper + sambal erbij als het pittig moet zijn
  • 5 broodjes

Bereiden

Snij de groenten. Als je een stuk vlees hebt, in dunne plakjes snijden. Als je het makkelijk wilt doen koop je gesneden fricandeau. Bak de groenten in een koekepan, begin eerst met de champignons, laat die eerst een beetje bruin bakken. Doe de rest van de groenten erbij en laat alles meefruiten. Maak ondertussen de jachtsaus en stroganoffsaus en voeg ze bij elkaar. Gooi alle groenten in de saus, laat een poosje pruttelen. Voeg plak voor plak het vlees toe, alleen om het op te warmen. Snij de broodjes open en leg ze met de binnenkant in een hete koekepan, laat ze iets aanbakken. Leg de broodjes op borden en schep het vlees erop.

Bronvermelding