Menu
Dikkertjes
Ingrediënten
- 4 el rozijnen
- 3 st elstarappels
- 350 gram zelfrijzend bakmeel
- zout
- 1 snufje kaneel
- 700 ml hv melk
- 1 el honing
- 3 st eieren
- 75 gr boter
- 150 ml stroop
Bereiden
rozijnen wellen in heet water.Appels schillen en in schijfjes.
Bakmeel zeven en zout en kaneel toevoegen.
Al roerende de melk bij het bakmeel tot een dik en glad beslag.
Roer de honing en de eieren een voor een door het beslag.
Giet het vocht van de rozijnen ,dep ze droog en roer ze door het beslag.Bak in een klein klontje boter een paar schijfjes appel en schenk er een dikke laag beslag over.Bak de pannekoek op middelhoog vuur aan een kant goudbruin.eer ze en bak de andere kant goudbruin.Serveer ze met stroop
Materialen
kleine koekepan