Menu
Pastasalade met brie en rucola
Ingrediënten
- 150 gram penne rigate
- 1 bakje cherrytomaatjes
- 200 gram brie
- 1/2 zak rucola(sla)
- 2 flinke el kwark of yoghurt
- 1 flinke el knoflookmayonaise
- 1 tl pesto
- zout en peper
Bereiden
Kook de penne beetgaar en spoel ze af onder koud water.
Snijd ondertussen de cherrytomaatjes in 4-en en snijd de kaas (liefst lekker rijp) in blokjes van ca. 1 centimeter.
Meng de kwark, mayonaise en pesto en maak de dressing op smaak met wat zout en peper. De pesto is voor een hintje smaak, als je meer neemt wordt het een pestosaus en dat is te overheersend.
Meng de penne en tomaatjes met de dressing (begin met 2/3de dan kun je altijd meer dressing toevoegen, te veel dressing is zonde). Schep, als het goed gemengd is, de rucola erdoor en daarna de kaasblokjes.
Klaar!