Menu
Brocoli-kipschotel
Ingrediënten
- 350 gram kipfilet
- 200 gram brocoli
- 350 gram pastaschelpen
- 150 gram champignons
- 8 gedroogde tomaten
- 80 gram knoflook-kruidenkaas
- 1 dl zure room
- 1 dl melk
- 1 bosje lente-ui
- 1 teentje knoflook
- 100 gram cheddarkaas
- 50 gram amandelschaafsel
Bereiden
Pasta beetgaar koken, laatste 5 minuten de brocoli meekoken.
Kipfilet aanbraden en tomaten toevoegen.
Smelt de kruidenkaas erbij en voeg room en melk toe.
Meng met pasta en brocoli en voeg zout, peper en knoflook toe.
Alles in een ingevette ovenschaal.
Bedek met cheddarkaas en lente-ui en bestrooi met amandel.
20 Minuten in een voorverwarmde oven van 180C.
Materialen
ovenschaal