Menu
Shoarma in wraptortilla's
Ingrediënten
- 500 gram Shoarmavlees
- 3 eetl. olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 150 gram griekse yoghurt
- 4 stuks geroosterde paprika's uit een pot
- 4 stuks wraptortilla's 25 cm doorsnede
- 100 gram gemengde rucola salade
- 0 peper en zout
Bereiden
Verhit de olijfolie in een wok en bak het shoarmavlees op hoog vuur in 3-5 min. al omscheppend knapperig bruin en gaar. Pers de knoflook boven de yoghurt uit en roer er zout en peper door. Snijd de paprika in brede repen. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op het pak. Leg de tortilla's op borden en bestrijk ze royaal met de knoflookyoghurt. Verdeel de rucolasalade en de paprika erover en schep het shoarmavlees erop. Vouw de zijkanten van de tortilla's losjes over het vlees.
Lekker met knapperige salade met mais.