Bananen-Marsreep-cake

Gebak, Hapje, 8 personen, Fusion.

Laatst aangepast: 09-02-2010 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie hieronder

Bereiden

Eenvoudige cake die vooral bij kinderen in de smaak valt! Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop de boter met de suiker romig. Klop de 2 eieren en de geprakte bananen erdoor. Hak de marsrepen in stukjes. Schep het zelfrijzend bakmeel, de fijngehakte marsrepen en de melk door het beslag. Schep in de cakevorm. Bak 55-60 minuten (tot een prikker schoon uit de cake komt). Laat afkoelen 150 g zachte boter 100 g bruine suiker 2 eieren 2 rijpe bananen, fijngeprakt 300 g zelfrijzend bakmeel 2 Marsrepen van 60 g (of 3 Marsrepen van 45 g) 125 ml melk cakevorm, ingevet, bodem bekleed met bakpapier

Bronvermelding