Menu
Cannelloni met gehakt en spinazie
Ingrediënten
- 16 buisjes canneloni
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 300 gram verse spinazie
- 3 el olijfolie
- 300 gr rundergehakt
- 2 pakjes soffrito
- 100 gr geraspte kaas
Bereiden
In grote pan water aan de kook brengen en cannelloni ca. 3 minuten koken.
Cannelloni afspoelen met koud water en laten uitlekken.
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Ui en knoflook pellen en snipperen.
Spinazie fijnsnijden.
In braadpan olijfolie verhitten, ui en knoflook ca. 1 minuut fruiten. Gehakt toevoegen en in ca. 5 minuten rul bakken.
Spinazie toevoegen en in ca. 3 minuten meebakken.
Cannelloni vullen met mengsel.
In ovenschaal 1 pakje soffritto schenken.
Cannelloni erop leggen en tweede pakje soffritto erover schenken. Kaas erover strooien.
Cannelloni in ca. 20 minuten gaar en goudbruin bakken.