Bami goreng

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.

Laatst aangepast: 06-10-2009 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak chinese eiermie (soubry)
  • 1 zakje soepgroente
  • 1 klein bakje taugé
  • 1 ui
  • 1 stukje gember
  • 3 teentjes knoflook
  • 500 gr kipfilet
  • ketjap

Bereiden

Kipfilet in stukjes snijden in olie braden. Als die bruin zijn fijn gesneden ui, gember en 3 teentjes knoflook toevoegen en braden. Dan wat water, ketjap en de soepgroente en de helft van de selderij erbij. Met de deksel op de pan 10 minuten laten stoven. Dan de deksel eraf en drogen laten. De mie erdoor met de taugé en de rest van de selderij. Goed warm laten worden en opdienen. Lekker met komkommer, omelet en satésaus.

Bronvermelding