Romige kip met pesto en cashewnoten van boursin

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 17-07-2007 | 10 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram Farfalle pasta
  • 300 gram kipfilet
  • 1 bakje boursin cuisine knoflook en fijne kruiden
  • 100 gram cashewnoten
  • 1 eetl. groene pesto
  • 3 eetl. olijfolie
  • zout
  • kipkruiden
  • 1 gesnipperde ui

Bereiden

Breng water aan de kook voor de farfalle. Snijd de kipfilet in stukjes en kruid ze met de kipkruiden. Bak de kipfilet in 2 eetlepels olijfolie op hoog vuur gaar. Voeg ook de ui toe. Kook intussen de pasta zoals op de verpakking staat vermeld. Giet deze af en voeg 1 eetlepel olijfolie en de pesto toe. Voeg de cashewnoten en de Boursin Cuisine toe aan het kipfiletmengsel en roer als laatste de pasta er doorheen.

Bronvermelding