'IJstaart'Supergemakkelijke overheerlijke ijstaart

Anders, Nagerecht, 8 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 29-11-2017 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • schuimkoekjes

Bereiden

Wat heb je nodig? 2 zakjes mokka schuim koekjes a 100 gr. 1 pakje Klop-Klop. 1/2 l. slagroom Om te garneren is Chocolade slagroom of gewone slagroom met chocolade korrels of snippers het leukst! Hoe ga je te werk? Je maalt de mokka koekjes fijn, brokjes....geen poeder! Je maakt de Klop-klop zoals het op het doosje staat, en zo ook de slagroom. Je schept de Klop-Klop, slagroom en de brokjes mokka koekjes voorzichtig door elkaar, en doet het mengsel in de springvorm. Het gemakkelijkst is als je de springvorm van de voren wat vochtig hebt gemaakt en wat mokka koekjes kruim langs de wanden en bodem hebt geplakt............Zet de springvorm ongeveer 6 uur in de diepvries. Dan kan je hem garneren met de chocolade slagroom of met slagroom met chocolade korrels of snippers, of natuurlijk geheel naar eigen idee!! Vindt je mokka/chocolade niet lekker? Dan kan je in plaats van mokka schuim koekjes ook de aardbeien smaak gebruiken en ipv chocolade slagroom, gewone slagroom en echte aardbeien, om het geheel te garneren!!!!! Smakelijk eten!!!!!!!!!!

Materialen

een springvorm van 20 a 24 cm.

Bronvermelding