Menu
Chocoholics delight, taart van Twix- en marsrepen van Ger Bakker
Ingrediënten
- 5 king size Mars repen
- 2 Twix repen, in stukjes
- 125 g gesmolten boter
- 2 eieren
- 1 rol Digestive koekjes, verkruimeld
- 60 g rozijnen
- 60 g gehakte hazelnoten
Bereiden
Smelt de mars repen au bain marie.
Als het vrij zacht is roer dan de gesmolten boter er door.
Vet een bakblik van 23 cm doorsnee in en bestrooi met koekkruimels. Meng de overgebleven koekkruimels met de stukjes twix.
Roer de eieren door het gesmolten mars-mengsel.
Haal van het vuur en roer het koek kruimel mengsel, de rozijnen en hazelnoten erdoor tot het goed gemengd is.
Schenk het mengsel in het bakblik.
Zet het bakblik een hele nacht (minimaal 8 uur) in de koelkast.
Haal uit het bakblik en snij in stukken.
Gekoeld bewaren.
Materialen
2 Pannen; lepel; kom; magnetron; bakblik van 23 cm doorsnede; keukenmachine; ; mes; snijplank.