Menu
Aglio e Olio
Ingrediënten
- 1 pak spaghetti
- 2 blikjes ansjovis op olie
- 1 rode peper
- 8-10 teentjes knoflook
- 1/2 pakje kerstomaatjes
- olijfolie
- 1 bosje peterselie
Bereiden
Snij peper en knoflook in kleine stukjes en leg ze alvast in de olijfolie. Knoflook mag je ook persen.
Laat de ansjovis uitlekken en snij ook in kleine stukjes
Tomaat in kleine stukjes snijden
en de peterselie fijn hakken.
Kook de spaghetti in de pan volgens de gebruiksaanwijzingen.
maak de wok heet, en doe er de olijfolie in. Bak de peper en knoflook lichtbruin, en voeg dan de ansjovis toe. De helft van de peterselie toevoegen; en even op het laatst de tomaatjes mee roerbakken.
Giet de spaghetti af (laat uitlekken) en voeg de spaghetti toe aan het knoflook-peper-ansjovis-mengsel. Nog wat olijfolie toevoegen en goed roeren.
OP het laatst nog de rest van de peterselie toevoegen en dan kun je het opscheppen.
Materialen
wok, pan