'Andijvie-ovenschotel', snel, van Suus

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 25-11-2019 | 23 keer bewaard

Ingrediënten

  • gesneden andijvie en ......

Bereiden

gesneden andijvie rundergehakt crème fraîche ui zakje gehaktkruiden, smaak saté aardappelen melk boter peper en zout geraspte kaas - Puree maken van de aardappelen, melk en boter en kruiden zoals je gewend bent. - Gehakt rul bakken met de gesnipperde ui en het zakje gehaktkruiden (Silvo). In een schaal mengen met de crème fraîche. - In de koekenpan, waar je het gehakt in gebakken hebt, de andijvie even kort roerbakken (het moet nog wel knapperig blijven). Voor de smaak strooi ik er een beetje Aromat op. - Dan in een ingevette ovenschaal het gehaktmengsel doen, vervolgens de andijvie en tenslotte de puree. Bestrooien met geraspte kaas en in een oven van 180 ° 15 à 20 minuten doorwarmen en kaas laten smelten.

Bronvermelding