Menu
'Andijvie-ovenschotel', snel, van Suus
Ingrediënten
- gesneden andijvie en ......
Bereiden
gesneden andijvie
rundergehakt
crème fraîche
ui
zakje gehaktkruiden, smaak saté
aardappelen
melk
boter
peper en zout
geraspte kaas
-
Puree maken van de aardappelen, melk en boter en kruiden zoals je gewend bent.
-
Gehakt rul bakken met de gesnipperde ui en het zakje gehaktkruiden (Silvo).
In een schaal mengen met de crème fraîche.
-
In de koekenpan, waar je het gehakt in gebakken hebt, de andijvie even kort roerbakken (het moet nog wel knapperig blijven).
Voor de smaak strooi ik er een beetje Aromat op.
-
Dan in een ingevette ovenschaal het gehaktmengsel doen, vervolgens de andijvie en tenslotte de puree.
Bestrooien met geraspte kaas en in een oven van 180 ° 15 à 20 minuten doorwarmen en kaas laten smelten.