Menu
Ovenschotel met tomaat en mozzarella
Ingrediënten
- 4 stuks rode uien, in parten
- 2 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie)
- 1/2 pakje tomato frito (Heinz)
- 500 g trostomaten, in plakken
- 3 zakjes Parrano mozzarella à 125 g
- peper, zout
- 3 el fijngesneden basilicum
Bereiden
Fruit de uien in de hete olie al omscheppend in ± 5 min. glazig. Schep de tomato frito erdoor en breng het aan de kook.
Verdeel de tomaten over een ingevette ovenschaal en schep het uien- mengsel erop.
Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel ze over de schaal. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Zet de schaal 20 min. in een voorverwarmde oven (200 °C).
Strooi het basilicum erover. Lekker met meergranen- of zilvervliesrijst.
Dranktip:
Canaletto Rosé, Droog
Materialen
ovenschaal