(Mini)Pizza met Asperge en Zalm

Gebak, Voorgerecht, 12 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 22-11-2016 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 glutenvrije pizabodem
  • 5 el olijfolie
  • 1 blikje witte asperges
  • 1 blikje groene asperges
  • 150 g zalmsnippers
  • 100 g geraspte jonge kaas
  • peper
  • 4 takjes peterselie

Bereiden

Vorm deze tot 12 kleine pizza's. Leg ze op een ingevette bakplaat en laat ze nog ongeveer 15 min rijzen. Verwarm de oven op 225°C voor. Laat intussen de witte en groene asperges uitlekken en snij ze in stukjes. Verdeel de helft van de kaas over de deegplakjes. Leg de asperges en zalmsnippers erop en strooi de rest van de kaas erover. Beetje peper erboven malen. Bak de pizza's in het midden van de oven in ± 15 min gaar. Garneer de pizza's met een toefje peterselie

Materialen

1 grote pizza kan ook en die kan dan als maaltijd voor twee personen dienen.

Bronvermelding