'Baby paprika's gevuld met blauwe kaasmousse' Een lekker hapje voor bij een borrel

Anders, Hapje, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 29-11-2017 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 12 baby-paprika's

Bereiden

12 baby-paprika's 1/8 dl slagroom 125 g blauwe kaas (danish blue, gorgonzola, roquefort) 4 el creme fraiche bieslook zout en peper 1.Snijd de kapjes van de paprika`s, verwijder zonodig zaad en zaadlijsten en bewaar de kapjes. 2.Klop de slagroom lobbig. 3.Wrijf de kaas door een zeef en meng deze met de geklopte slagroom, creme fraiche en fijngeknipte bieslook. Breng op smaak met zout en peper. 4.Doe de massa over in een spuitzak en spuit mooie rozetten in de uitgeholde paprika`s 5.Zet de kapjes er weer - schuin - op en garneer met een sprietje bieslook.

Bronvermelding