Menu
Aanrader: Tiramisu
Ingrediënten
- 250 g Mascarpone
- 1 pak Lange vingers
- 3 st. Eiwitten
- 1 kop espresso
- 6 eetl. Amaretto
- 2 eetl. Suiker
- 1 zakje Vanille suiker
Bereiden
Zet espresso (sterke kofie)
Sla de eiwitten stijf
Roer in andere kom: mascarpone, vanillesuiker, suiker en de amaretto door elkaar
Meng dit voorzichtig met de stijfgeslagen eiwitten
Leg een laagje lange vingers onderin een schaal en besprenkel deze met de espresso en evt. nog wat amaretto, ze moeten doordrenkt zijn maar mogen niet breken of in een laag koffie liggen
Strijk over de laag lange vingers een laag mascarpone mengsel, breng nog een laag lange vingers aan en besprengel deze ook met espresso en evt. amaretto. Eindig met de rest van de mascarpone
Zet de schaal afgedekt voor tenminste 3 uur maar liever ongeveer 24 uur.
Strooi vlak voor het opdienen wat cacao poeder er voorzichtig over.
Succes verzekerd!
Materialen
Mixer, schaal