'Andijvie gehaktstamppot' met mon chou, absoluut niet te veel werk

Anders, Hoofdgerecht, 6 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 13-01-2010 | 11 keer bewaard

Ingrediënten

  • gehakt

Bereiden

Een stamppot waar je zeker complimentjes voor zal krijgen bij je gezin. Ingrediënten voor 6 personen 1500 gram geschilde aardappels, 500 gram gehakt, zout en peper, 200 gram Mon Chou, 6 el uiensoeppoeder uit een zakje, 1000 gram panklare andijvie. 1 ui gesnipperd. 2 eetl. boter Bereidingswijze Kook de aardappelen in ca 20 minuten gaar in weinig water met zout.Kook de andijvie ca. 8 minuten (kan ook rauw) Roerbak intussen met de boter het gehakt met de ui, en doe er zout en peper bij.Giet de aardappelen en andijvie en stamp deze door elkaar, Meng het gehaktmengsel, de Mon Chou in stukjes en de uiensoeppoeder door de stampot en breng het gerecht op smaak met eventueel nog wat peper en zout.

Bronvermelding