3 Heerlijke Amuses voor de Kerst

Anders, Hapje, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 19-11-2017 | 46 keer bewaard

Ingrediënten

  • ham

Bereiden

1] Wildpaté met cranberrycompote Paté op een amuselepeltje scheppen en beetje cranberrycompote (beetje opwarmen) erop. 2] Geitenkaas en pijnboompitten Geitenkaas met honing erop, pijnboompitten erop, warm laten worden in de oven, beetje waterkers erover en dit op een amuselepel 3] Meloen met parmaham Stukje meloen met parmaham eromheen. 4] Avocadosoepje 1 rijpe avocado, 1 eetlepel citroensap, 50 ml slagroom, 100 ml tuinkruidenbouillon (van tablet), afgekoeld 2 eetlepels droge witte vermout, citroenpeper (molentje), 25 g zachte geitenkaas (bijv. Bettine blanc), verkruimeld 1/4 bakje tuinkers Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees in stukken snijden en in keukenmachine of met staafmixer pureren met citroensap en slagroom. Bouillon en vermout bij puree schenken. Avocadosoep goed doorroeren en op smaak brengen met versgemalen citroenpeper. Soep in vier kleine glaasjes schenken en garneren met kruimeltjes geitenkaas en tuinkers

Bronvermelding