Amuse van kwarteleitje met uienconfiture

Brood/sandwiches, Hapje, 12 personen, Hollands.
Bereiding: 40 minuten,

Laatst aangepast: 28-12-2009 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 14 Kwarteleitjes
  • 2 Uien
  • 1 krop Botersla
  • 7 sneden Wit Casinobrood
  • Suiker
  • Rode wijn
  • Gesmolten boter

Bereiden

1. Steek 2 rondjes uit elke snee casinobrood, smeer ze in met gesmolten boter en rooster ze goudbruin onder de salamander of in de oven. 2. Snipper de uien fijn en doe ze in een koekenpan met suiker naar smaak en rode wijn (de uien moeten onder staan). Laat op een zacht vuur stoven tot de uien gaar zijn en al het vocht verdwenen is. Laat afkoelen op kamertemperatuur. 3. Was de sla en centrifugeer goed droog. 4. Bak de kwarteleitjes in de poffertjespan en kruid ze met peper en zout. 5 Presentatie: - Leg een plukje sla op elk toastje. - Leg daarop een lepeltje uienconfiture. - Leg daarop het kwarteleitje. - Dien op een klein bordje op

Materialen

steekring Poffertjespan

Bronvermelding