Menu
Varkensvlees Oriëntal
Ingrediënten
- 750 gr varkens- of kalfsvlees
- 1 tn knoflook
- 1 el paprikapoeder
- 1 zakje nasikruiden
- 1/2 tl sambal
- 1 kopje ketjap
- 1 kopje olie
- 1/4 zakje champignonsoep
- 1 paprika
- 1 prei
- 1 ui
- 1 bakje champignons
Bereiden
Zet het fijngesneden vlees 1 nacht in een marinade van: knoflook (uit de knijper), paprikapoeder, nasikruiden, sambal, ketjap en olie.
Bak het vlees met de marinade 5 min. in een braadpan. Voeg de gesneden ui, paprika, champignons en prei toe, bak nog 5 min. Laat met deksel op de pan gaar worden in 30 min.
Bindt het met de champignonsoep. Maak eventueel af met room en een scheutje cognac.
Materialen
braadpan