Geitenkaaspakketjes

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Frans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 31-12-2004 | 38 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 plakken bladerdeeg
  • 150 gr zachte geitenkaas
  • 125 ml creme fraiche
  • 125 ml honing
  • 4 takjes thijm
  • 75 gr rucola
  • 2 el geroosterde pijnboompitten
  • 4 el honing mosterd dressing (AH)

Bereiden

ontdooi de pakjes bladerdeeg. Verwarm de oven op 220 graden. Snijd de bladerdeeg in 4 parten en leg deze op de plakjes. Vouw de vier hoeken naar het midden toe dicht (moet goed dicht zijn, anders loopt de kaas er straks uit). Bak de pakketjes in ca. 25 minuten bruin. strooi intussen de rucola en pijnboompitten op 4 borden en doe er wat dressing over. Verwarm de honing in 30 sec. in de magnetron (of au bain marie in een pannetje). Leg de warme pakketjes op de sla. Doe er een flinke toef creme fraiche op en schenk er dan de hete honing overheen.

Bronvermelding