Chineese tomatensoep

Soepen, Hoofdgerecht, 12 personen, Oosters.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 14-01-2010 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1/2 pakje blueband
  • 2 middelgrote uien
  • 175 gr bloem
  • 2 zakjes nasikruiden
  • 3 kipfilets
  • 1 pot appelmoes
  • 1 fles ketchup
  • 2 grote blikken tomatenpuree
  • 1 scheut ketjap
  • suiker naar smaak

Bereiden

Doe de blueband en de gesnipperde uien in de pan en fruit dit lekker aan.Doe de bloem erbij,goed roeren en dan beetje bij beetje koud water erbij(ca.2 liter),wel goed roeren anders krijg je klonten.Doe dit op een laag vuur,als het een lekker klontvrij papje is geworden,doe er dan nog 2 liter heet water bij.Dan kan de rest van de ingredienten er ook bij.

Bronvermelding