Carpaccio

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 28-02-2006 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram zeer dun gesneden ossenhaas
  • 1 zakje rucola slamix
  • 3 el geroosterde pijnboompitjes
  • 2 el kappertjes
  • 1 stukje parmazaansekaas
  • 1 zakje knor italiaanse dressing
  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 1 el walnootolie

Bereiden

Maak de dressing aan met de olijfolie en de walnootolie en 3 el water. Leg op elk bord een beetje rucolasla en verdeel de carpaccio over de 4 borden. Garneer het met de pijnboompitjes, kappertje. Snij met een dunschiller dunne plakje van de kaas en verdeel over de borden. Als laatste druppel over het geheel de dressing.

Bronvermelding