Geroosterde groenten

Anders, Bijgerecht, 6 personen, Frans.

Laatst aangepast: 27-01-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 g rozeval aardappelen in schijfjes
  • 3 rode ui, in partjes
  • 3 venkel, in partjes
  • 2 winterpeen in schijfjes
  • 6 el olijfolie
  • 3 tl honing
  • 4 takjes rozemarijn
  • 3 tl venkelzaad
  • zout en peper

Bereiden

Verwarm de oven voor op 190 gr C. Leg de groenten in een braadslee en besprnkel met de olijfolie en honing. Halveer de citroen, knijp het sap over de groenten uit en leg de citroenhelften tussen de groenten. Bestrooi met de rozemarijnnaaldjes en het venkelzaad. Breng royaal op smaak met peper en zout en rooster 75 minuten in de voorverwarmede oven. Schep de groenten af en toe om.

Bronvermelding