'Pasta met onzichtbare groente', verz. door Sue

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 11-03-2016 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 eetl olijfolie en ......

Bereiden

30 ml/2 eetl olijfolie 1 klein gesnipperd uitje 1 teentje geplet knoflook 75 g gesneden worteltjes 75 g gesneden courgettes 75 g gesneden champignons 1 blik gepelde tomaten 175 ml kippenbouillon of groentebouillon ½ eetl bruine suiker zout en peper voor de smaak 200 g pasta naar keuze (kook volgens de aanwijzingen op de verpakking) - Verwarm de olie in de pan, doe er de ui en het knoflook bij en laat 3 minuten op het vuur staan. Voeg de wortels, courgettes en champignons erbij en laat 15 minuten koken tot de groenten zacht zijn. - Voeg de tomaten, bouillon en suiker toe. Breng op smaak met peper en zout en laat nog eens 10 minuten sudderen. Roer de saus tot puree. Als je wil, kan je 30 tot 45 ml / 2 à 3 eetlepels mascarpone door de saus roeren. Vermeng de saus in de pasta. Bron: Redactie

Bronvermelding