Menu
'Pasta met onzichtbare groente', verz. door Sue
Ingrediënten
- 2 eetl olijfolie en ......
Bereiden
30 ml/2 eetl olijfolie
1 klein gesnipperd uitje
1 teentje geplet knoflook
75 g gesneden worteltjes
75 g gesneden courgettes
75 g gesneden champignons
1 blik gepelde tomaten
175 ml kippenbouillon of groentebouillon
½ eetl bruine suiker
zout en peper voor de smaak
200 g pasta naar keuze (kook volgens de aanwijzingen op de verpakking)
-
Verwarm de olie in de pan, doe er de ui en het knoflook bij en laat 3 minuten op het vuur staan. Voeg de wortels, courgettes en champignons erbij en laat 15 minuten koken tot de groenten zacht zijn.
-
Voeg de tomaten, bouillon en suiker toe. Breng op smaak met peper en zout en laat nog eens 10 minuten sudderen. Roer de saus tot puree. Als je wil, kan je 30 tot 45 ml / 2 à 3 eetlepels mascarpone door de saus roeren. Vermeng de saus in de pasta. Bron: Redactie