Gevulde champignonhoeden

Anders, Hapje, 6 personen, Anders.

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gr (reuzen) champignons
  • 5 el groene kruiden (bv tijm, basilicum, bieslook)
  • 1 ei
  • 150 gr feta
  • 1 klein pakje knoflookkaas (bv boursin)
  • 1 el olie
  • 1/4 rode paprika

Bereiden

Verwijder de steeltjes van de champignons. Hak de kruiden fijn. Scheid het ei in dooier en eiwit. Verwarm de oven voor op 180 C. Verkruimel de feta en meng er de kruiden en de knoflookkaas door. Klop het eiwit stijf en schep door het kaasmengsel. Vul de champignonhoeden met dit mengsel en zet ze in een met olie bestreken ovenschaal of bakplaat. Zet ze ca. 20 minuten in het midden van de oven. Snijd intussen de paprika in smalle reepjes. Garneer de champignons met reepjes paprika en serveer meteen.

Bronvermelding