Bloemkool-broccolischotel met brie

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Bereiding: 35 minuten,

Laatst aangepast: 22-02-2010 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gram macaroni of penne rigate
  • zout en versgemalen peper
  • 2 el olijfolie
  • 500 gram bloemkool in roosjes
  • 300 gram broccoli in roosjes
  • 75 gram walnoten, gehakt
  • 250 gram brie, in dunne plakken

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 gr.C. Kook de pasta beetgaar met zout. Giet af, laar goed uitlekken en schep de pasta in de ovenschaal. Sprenkel er olijfolie over en maal er een beetje peper over. Kook intussen de roosjes bloemkool en broccoli 4 minuten, giet ze af en laat goed uitlekken. Verdeel de bloemkool, broccoli en noten over de pasta. Leg de plakjes brie erop en zet het gerecht 20 minuten (of tot de brie gesmolten is) in het midden van de oven. Serveer de schotel geserveerd met een beetje peper.

Materialen

ovenschaal, ingevet

Bronvermelding