PASTA Tagliatelle met paprika en ketjap-kip

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.

Laatst aangepast: 14-06-2010 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pond kipfilet
  • 3 paprika (3kleuren)
  • 1 doosje champignons
  • 1 bosje bosuitjes
  • 1 dl ketjap manis
  • 3 eetlepels gembersiroop
  • beetje bloem
  • olijfolie om te bakken
  • peper en zout naar smaak
  • 4 pers. tagliatelle

Bereiden

Kipfilet in stukes en marineren in de ketjap Het groen van bosuitjes en een stukje van iedere paprika zéér fijn snijden en achterhouden( wordt rauw gebruikt) De rest grof in stukken snijden Olijfolie verhitten en uitgelekte kipfilet snel bakken Paprika en champignons erbij(peper en zout naar smaak) Als laatste nog even de bosuitjes ---alles mag niet té gaar worden De ketjap erbij en de gembersaus (e.v.binden met wat bloem) Intussen de tagliatelle koken Op ieder voorverwarmd bord wat tagliatelle, kip erover met de saus en als laatste de rauwe stukjes paprika en bosuitjes. De rauwe groente erover geeft een verrassende smaaksensatie

Materialen

wok of hapjespan

Bronvermelding