Menu
Zalm met geitenkaas-roomsaus
Ingrediënten
- 300 gr zalmfilet
- 1 struik bleekselderij
- 1 pakje champignons (gesneden)
- 75 gr zachte, verse geitenkaas
- 150 ml kookroom (of sojaroom)
- 1 rode ui
- 1 teen knoflook
- paprikapoeder
- zout, peper
- gekookte pasta
- 3 takjes peterselie
- olijfolie
Bereiden
Was de bleekselderij en snijdt deze in kleine stukjes, snijdt de rode ui en knoflook klein. Snijdt de zalm in blokjes en hak de peterselie fijn.
Kook de pasta. Verhit ondertussen de olijfolie in de pan. Bak de ui en knoflook even aan met paprikapoeder. Voeg de champignons toe en bak deze even mee. Voeg de bleekselderij toe en laat dit even meebakken. Draai vuur laag en laat de bleekselderij beetje garen. Voeg de zalm toe en als deze begint te verkleuren voeg dan de kookroom en geitenkaas toe. Breng op smaak met zout en peper. Zorg dat de geitenkaas gesmolten is. Roer vlak voor het serveren de fijnghakte peterselie erdoor.
Serveer met de pasta.