Menu
SAUS: - avocado - of mango- of port - of cranberry -of mosterd
Ingrediënten
- AVOCADOSAUS
- 1 rijpe avocado
- 1 citroen
- 3 eetl room
- MANGOSAUS
- 1 kleine rodepeper
- 1 rijpe mango
- 1 halve rode ui
- 1 limoen
- PORTSAUS
- 2 dl. rode port
- 4 eetl. honing
- CRANBERRYSAUS
- 1 eetl. cranberrycompote
- 2 eetl appelstroop
- 1 scheut sherry
- ZOETE MOSTERDCREME (BIJ VIS)
- 125 gr. creme fraîche(demi)
- 1 eetl. mosterd
- 1 eetl. honing
- 1 eetl. sinaasappelsap
- basilicumblaadjes of tuinkers
Bereiden
AVOCADOSAUS: prak rijp vruchtvlees met sap van 1 citroen .
Voeg 3 eetl.room toe en peper en zout.Simpel en lekker bij vis.
MANGOSAUS:rijpe mango, kleine rode peper zonder zaadlijsten,halve rode ui , geraspte schil en sap van 1 limoen, zeezout en peper.
Alles samen pureren, e.v.tikje honing toevoegen.
PORTSAUS:2 dl.rode port inkoken tot stroperig,
4 eetl.honing toevoegen en laten afkoelen.
CRANBERRYSAUS:bij het braadvocht van wild of rood vlees toevoegen:
1 eetl.cranberrycompote, 2 theelepels appelstroop en een scheut sherry.
ZOETE MOSTERDCREME
Meng de ingrediënten en garneer met basilicum
Heerlijk bij vis