SAUS: - avocado - of mango- of port - of cranberry -of mosterd

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 11-04-2014 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • AVOCADOSAUS
  • 1 rijpe avocado
  • 1 citroen
  • 3 eetl room
  • MANGOSAUS
  • 1 kleine rodepeper
  • 1 rijpe mango
  • 1 halve rode ui
  • 1 limoen
  • PORTSAUS
  • 2 dl. rode port
  • 4 eetl. honing
  • CRANBERRYSAUS
  • 1 eetl. cranberrycompote
  • 2 eetl appelstroop
  • 1 scheut sherry
  • ZOETE MOSTERDCREME (BIJ VIS)
  • 125 gr. creme fraîche(demi)
  • 1 eetl. mosterd
  • 1 eetl. honing
  • 1 eetl. sinaasappelsap
  • basilicumblaadjes of tuinkers

Bereiden

AVOCADOSAUS: prak rijp vruchtvlees met sap van 1 citroen . Voeg 3 eetl.room toe en peper en zout.Simpel en lekker bij vis. MANGOSAUS:rijpe mango, kleine rode peper zonder zaadlijsten,halve rode ui , geraspte schil en sap van 1 limoen, zeezout en peper. Alles samen pureren, e.v.tikje honing toevoegen. PORTSAUS:2 dl.rode port inkoken tot stroperig, 4 eetl.honing toevoegen en laten afkoelen. CRANBERRYSAUS:bij het braadvocht van wild of rood vlees toevoegen: 1 eetl.cranberrycompote, 2 theelepels appelstroop en een scheut sherry. ZOETE MOSTERDCREME Meng de ingrediënten en garneer met basilicum Heerlijk bij vis

Bronvermelding