8 x Gevulde eieren

Anders, Hapje, 4 personen, Anders.

Laatst aangepast: 14-03-2010 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 st. eieren

Bereiden

1) Eidooiers mengen met 1 theelepel gehakte peterselie en bieslook. 1 theelepel ansjovispuree, wat zout en peper en 3 eetlepels koude bechamelsaus. De eieren vullen en garneren met een ansjovisrolletje en een half zilveruitje. 2) Eidooiers mengen met 3 eetlepels zure room, snuf zout en cayennepeper en 50 gr. blauwe kaas. Eieren vullen en garneren met toefje waterkers. 3) Eidooiers mengen met 4 eetlepels koude kerriesuas en 1 eetlepel bieslook. Eieren vullen en garneren met een rode paprika ruitje. 4) Eidooiers mengen met 40 gr. zachte boter, wat zout en peper en 3 druppels worcestersaus en 1 eetlepel mierikswortelpuree. Eieren vullen en garneren met een peterselie toefje. 5) Eidooiers mengen met 3 eetlepels zure room, 1 eetlepel kaviaarpuree uit een tube. Eieren vullen en garneren met een toefje dille en zalmkaviaar. 6) Eidooiers mengen met 2 eetlepels koude witte saus, 1 theelepel mosterd, 50 gr. heel fijn gehakte ham, wat zout en peper. Eieren vullen en garneren met mini-hamkrulletjes. 7) Eidooiers mengen met 3 eetlepels zure room, 50 gr. uitgelekte en fijn gehakte zalm uit blik en een paar druppels citroensap of sherry. Eieren vullen en garneren met rood paprika reepjes. 8) Eidooiers mengen met 1 eetlepel tomatenpuree, 2 theelepels paprikapoeder, 50 gr. zachtgeroerde boter. Eieren vullen en garneren met een gevuld olijfje.

Materialen

Vier eieren 8 minuten koken, laten schrikken, pellen en halveren. De dooiers eruit nemen, mengen met de ingredienten bij de onderstaande recepten en in de holtes spuiten.

Bronvermelding