Echte hongaarse goulash

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 15 minuten, Wachten: 120 minuten, Bereiding: 120 minuten,

Laatst aangepast: 03-02-2007 | 19 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kilo rib lappen
  • 1 eetlepel bakboter
  • 3 grote uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 spaanse peper
  • 2 zoete paprika`s
  • 1 theelepel pittige paprikapoeder
  • 1 140 gr tomatenpuree
  • 2 eetlepels kikkoman sojasaus
  • 1 liter runderboullion

Bereiden

schroei het vlees dicht als er te veel vocht in de braadpan komt giet dat dan af is het vlees bruin haal het dan uit de pan doe er opnieuw een klein beetje boter in en bak dan de uien en de knoflook een paar minuten doe dan de spaanse peper en de zoete paprika`s erbij vervolgens de pittige paprikapoeder sojasaus en tomatenpuree blus het af met de runderboullion vervolgens op een zeer laag vuur bijna twee uur laten pruttelen als de goulash iets te dun is kun je het nog wat binden met maizena of aardappelmeel lekker met rijst

Materialen

braadpan, houtenlepel, knoflookpers, vleesmes, groentesnijder, schaaltjes voor de kleine ingredienten maatbeker

Bronvermelding