Andijviestamppot met paprika en lente-ui

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 10-04-2010 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1,5 kg kruimige aardappels
  • 1 rode paprika
  • 1 lente-uitje
  • 200 g rundergehakt
  • 1 dl melk
  • gesneden andijvie
  • 1 blokje runderbouillon

Bereiden

Snijd de paprika in reepjes en het lente-uitje in stukjes. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met het bouillonblokje in ca. 20 min. gaar. Bak in een koekenpan het gehakt rul. Bak de paprika even mee. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Verwarm de melk. Giet de aardappels af, stamp ze fijn met de melk en meng de andijvie, het gehaktmengsel en de lente-ui erdoor.

Bronvermelding