Menu
Aardappel oesterzwamtaartjes met verse tijm
Ingrediënten
- 4 plakken bladerdeeg
- 100 g oesterzwammen
- 1 teen knoflook
- 4 takjes tijm
- 250 g voorgekookte aardappelschijfjes
- 1 el olijfolie
- zout en peper
- steker
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 C (hetelucht 180 C).
Bekleed een ovenplaat met bakpapier.
Ontdooi 4 plakken bladerdeeg.
Scheur de oesterzwammen over de lengte in repen.
Hak de knoflook fijn.
Hak de tijm grof.
Steek een zo groot mogelijke cirkel uit elke bladerdeegplak en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Belg de bladerdeegcirkel dakpansgewijs met de aardappelplakjes,
verdeel oesterzwammen, knoflook en tijm over de taartjes.
bestrooi met zout en peper.
Besprenkel elk taartje met wat olijfolie.
Bak de taartjes goudbruin en gaar in ca. 17-20 min. in de oven.