Menu
Bladerdeegtaartjes met peer, rauwe ham, honing en pijnboompitten
Ingrediënten
- 6 plakjes bladerdeeg
- 225 gram roombrie
- 2 peren
- 6 plakken jambon d'Ardenne
- 3 eetlepels pijnboompitten
- 3 eetlepels honing
Bereiden
Laat het bladerdeeg ontdooien op een met bakpapier beklede bakplaat. Verwarm de oven voor op 220 graden C. (hetelucht 200 graden C.).
Snij de brie in plakken en verdeel ze over het bladerdeeg.
Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snij ze in blokjes.
Snij de ham in repen. Meng de ham door de peer en verdeel dit over het bladerdeeg. Vouw de randen iets naar binnen. Verdeel de pijnboompitten en honing erover.
Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 15 minuten gaar.
Materialen
bakpapier bakplaat