Gebakken Kippenlevertjes met Champignons en Ui

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 18 minuten,

Laatst aangepast: 06-05-2010 | 16 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 KILO KIPPENLEVERTJES
  • 200 GRAM WITTE CHAMPIGNONS
  • 200 GRAM KASTANJE CHAMPIGNONS
  • 2 ZOETE UIEN
  • PAPRIKAPOEDER
  • KIPKRUIDEN,BEETJE GRILLKRUIDEN
  • PIRI-PIRI KRUIDEN
  • KETJAP MANIS,BEETJE KETJAP ASIN
  • KNOFLOOK UIT DE MOLEN
  • BOTER EN/OF OLIE

Bereiden

-SPOEL DE KIPPENLEVERTJES SCHOON,DEP DROOG EN HALVEER ZE -FLINK PAPRIKAPOEDER EROVER,WAT KIPKRUIDEN,BEETJE PIRI-PIRI KRUIDEN EN VERSGEMALEN KNOFLOOK -BAK ZE IN HALF BOTER(CROMA) EN HALF OLIE TEGELIJK MET DE FIJN GESNEDEN UIEN -SNIJD DE CHAMPIGNONS IN PLAKJES EN VOEG TOE ALS DE KIPPENLEVERTJES ZO'N 10 MINUUTJES GEBAKKEN ZIJN -VOEG WAT KETJAP(MANIS EN BEETJE ASIN) BIJ HET CHAMPIGNONS/KIPPENLEVERTJES MENGSEL -LAAT NOG EEN KLEINE 8 MINUTEN GAAR WORDEN

Bronvermelding