Menu
Zalm met garnalen en broccoli,tomaat en champignons
Ingrediënten
- 100 gr reuzegarnalen
- 200 gr zalm in moten
- 2 tomaten
- 1 eidooier
- 1 theelpel citroensap
- 1 eetlepel peterselie, bieslook
- 1 stronk broccol
- 125 ml sojaroom
- 250 gr champignons
- 1 ui
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200gr C. Vet de ovenschaal in. Snijd de tomaat in stukjes en leg in de ovenschaal. Leg hierop de garnalen en daarop de zalmmoten.Klop de room los met peper,zout ,eidooier,citroensap,peterselie,bieslook en giet het over de zalm.Zet de schotel in de oven en bak de vis in 30 min gaar.Maak intussen de broccoli schoon, snijd in kleine roosjes en kook gaar. Snijd de ui in snippers en bak in olijfolie de ui glazig, voeg de schoongemaakte champignons toe. Meng dit door het broccoli.