! Chorizo Picante, een lekker simpel tapa-gerechtje. Lekker met brood...en een wijntje

Anders, Hapje, 4 personen, Spaans.

Laatst aangepast: 08-07-2019 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie onder

Bereiden

Goede chorizoworst (aan één stuk, dus geen losse plakjes) - Rode peper (in dunne ringen gesneden, zónder de zaadlijsten) Bereidingswijze: Snij de chorizo naar wens, bijvoorbeeld in schijfjes van een halve cm dik of snij er halve maantjes van. Verwarm een goede koekenpan zonder olie! Voeg de chorizo toe en bak ze goed bruin. Als het goed is komt het vet uit de worst vrij, waardoor je geen olie hoeft toe te voegen. Als de chorizo goed donker en krokant is, voeg je de rode peper toe en bak deze een paar minuten (2/3) mee. De tapa is klaar! Ook lekker met gesneden knoflookje en wat peterselie.

Bronvermelding