Dengdeng ragie

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.

Laatst aangepast: 08-03-2006 | 41 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gr runderhaas in dunne reepjes
  • 5 sjalotten
  • 3 schijven laos of 2 tl poeder
  • dobbelsteen trassi
  • 2 el gula djawa
  • 6 kemirienootjes
  • 2 tl ketoembar
  • 1 tl djinten
  • zout
  • 3 blaadjes daon salam
  • 3 el kokosrasp
  • boter

Bereiden

Maal in keukenmachine de sjalotten, laos, trassie, gula djawa, kemirienootjes, ketoembar, djinten en zout. Meng dit met de kokos. Verhit boter in een pan en fruit het kruidenmengsel samen met het vlees en de daon salam tot het een geelbruine kleur heeft. Op smaak brengen met zout en gula djawa.

Materialen

keukenmachine

Bronvermelding