Kerrie en zevenbladtaart

Hartige, Hoofdgerecht, 6 personen, Fusion.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 60 minuten, Bereiding: 45 minuten,

Laatst aangepast: 24-05-2010 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gr volkorenmeel
  • 1 thl kerriepoeder
  • 1 el boter
  • 2 el karnemelk
  • 2 koppen gekookte bruine rijst
  • 1 pond zevenblad, in reepjes
  • 1 dl yoghurt
  • 150 gr geraspte oude 30+kaas
  • 1 el volkorenmeel
  • 2 stuks eieren
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 teen knoflook

Bereiden

Meng de ingrediënten voor het deeg (meel t/m karnemelk)en laat het ca. een uur rusten in huishoudfolie in de koelkast. Maak de topping door bloem met yoghurt te mengen, dan de overige ingrediënten toevoegen. Deeg uitrollen en in een bakvorm doen (de randen ook bedekken). Doe de rijst en bladgroente in de springvorm en als laatste de topping erop. Bak de taart in de oven, ca. een half uur op 180°C.

Materialen

bakvorm

Bronvermelding