'Zalmtartaar Taartjes', van Kris

Anders, Hapje, 8 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 19-01-2020 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • ½ kg rauwe zalmfilet en ......

Bereiden

½ kg rauwe zalmfilet 24 sneden gerookte zalm 1 à 2 eetl zure room 1 eetl gehakte bieslook 1 potje rode viseitjes 1 limoen peper en zout - Verwijder alle graten uit de rauwe zalm. Hak de rauwe zalm en de helft van de gerookte zalm fijn met een scherp mes. Vermeng met de zure room en limoensap (begin met een beetje, het mengsel mag niet te smeuïg worden Breng op smaak met bieslook, peper en zout. - Maak met behulp van uitsteekvormpjes ronde taartjes, Maak rond elk taartje een randje van gerookte zalm. Garneer met viseitjes en zet koel weg.

Bronvermelding