Menu
Cannellonie met tonijn 2 personen
Ingrediënten
- 6 á 8 stuks cannelloniepijpjes
- 1 blikje tonijn op water
- 1 pakje roomkaas met kruiden
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 ui
- 2 theelepels kappertjes
- 1 blikje tomatenblokjes
- 1 zakje parmesankaas
- 1 zakje geraspte belegen kaas
- 1 veel vers gemalen peper
- 1 beetje zout
Bereiden
Het uitje en de kappertjes heel fijn snijden.
Hierbij de tonijn, de roomkaas, chilipoeder, veel vers gemalen peper en wat zout doen en alles goed mengen.
Intussen de cannelloniepjipjes voorkoken, niet langer dan 2 min. (In het kookwater wat olie doen tegen het plakken.)
In de ovenschaal wat van de tomatenblokjes over de bodem verdelen.
De pijpjes vullen met het mengsel, dit gaat gemakkelijk met bijv. een slagroomspuit met glad spuitstuk.
Leg de gevulde cannellonie in de ovenschaal en verdeel hierover de rest van de tomatenblokjes.
Strooi hierover de parmazaanse kaas (na eigen smaak) en hierover het zakje belegen kaas.
Zet dit ong. 30 min. in een voorverwarmde over van 180 á 200gr.
Eet smakelijk
Materialen
ovenschaal of voor ieder apart een klein ovenschaaltje