Menu
Frisse salade met kipfilet en ham
Ingrediënten
- 200 gram ham (dikke plak)
- 200 gram kipfilet (dikke plak vleeswaar)
- 2 X 250 gram selleriesalade
- 1 bekertje creme fraíche
- 1 beetje bieslook
- 1 beetje peterselie
- 1 grote rode paprika
- 1 bakje alfafa
- 1 beetje peper en zout naar smaak
Bereiden
Snij de ham en de kipfilet in kleine smalle reepjes van ong. 3 cm. lang.
Snij de paprika in kleine blokjes.
Snij bieslook en de peterselie klein.
Meng dit alles samen met de sellieriesalade en de creme fraíche en wat peper en zout.
Leg op de platte schaal de alfafa en doe de salade in een rijstring en stort dit bovenop de alfafa zodat dit aan alle kanten uitsteekt.
Leg wat plukje alfafa bovenop de ring en decoreer dit verder met wat stukjes paprika.
Eet smakelijk
Materialen
1 platte schaal 1 ring om rijst mee te storten