'Tiramisu met cantucinni en vino santo', van André

Anders, Nagerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 21-02-2019 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 g cantuccini en .......

Bereiden

De bekende tiramisu op speciale wijze en.... eenvoudig te bereiden Cantuccinni zijn de overheerlijke amandelkoekjes waar je altijd teveel van opeet. - 250 g geslagen gezoete room 250 g mascarpone 250 g cantuccini 2 eetl notenwijn 2 dl Vino Santo - Houd 16 cantuccini apart, doe de rest van de cantuccini in de foodprocessor en maal dit fijn. Doe de geslagen, gezoete room met 2/3 van de gemalen cantuccini, de mascarpone en de notenwijn samen in een beslagkom en spatel dit zorgvuldig door elkaar. - Verdeel de nu ontstane tiramisu over 4 diepe bordjes en bestrooi deze met de achtergehouden gemalen cantuccini. Verdeel de Vino Santo over vier champagnecoupes. - Serveer de tiramisu met de resterende cantuccini en een glaasje Vino Santo. Recept André Mol van Ernst Sillem Hoeve Den Dolder

Bronvermelding