Menu
'Tiramisu met cantucinni en vino santo', van André
Ingrediënten
- 250 g cantuccini en .......
Bereiden
De bekende tiramisu op speciale wijze en.... eenvoudig te bereiden
Cantuccinni zijn de overheerlijke amandelkoekjes waar je altijd teveel van opeet.
-
250 g geslagen gezoete room
250 g mascarpone
250 g cantuccini
2 eetl notenwijn
2 dl Vino Santo
-
Houd 16 cantuccini apart, doe de rest van de cantuccini in de foodprocessor en maal dit fijn.
Doe de geslagen, gezoete room met 2/3 van de gemalen cantuccini, de mascarpone en de notenwijn samen in een beslagkom en spatel dit zorgvuldig door elkaar.
-
Verdeel de nu ontstane tiramisu over 4 diepe bordjes en bestrooi deze met de achtergehouden gemalen cantuccini.
Verdeel de Vino Santo over vier champagnecoupes.
-
Serveer de tiramisu met de resterende cantuccini en een glaasje Vino Santo. Recept André Mol van Ernst Sillem Hoeve Den Dolder