Aardappelsalade met appel en eieren

Salades, Bijgerecht, 8 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 15 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 04-07-2010 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kg aardappel
  • 3 stuks appel
  • 4 stuks eieren
  • 8 eetlepels mayonaise
  • 6 eetlepels boerenlandyoghurt
  • 2 theelepels groene kruiden
  • 2 theelepels kerriepoeder

Bereiden

Vastkokende aardappelen schillen en in blokjes snijden. 10 minuten koken, afgieten en goed laten afkoelen. Ondertussen 3 appels schillen en in blokjes snijden. Eieren hard koken en in blokjes snijden. Afgekoelde aardappelblokjes, eieren en appel mengen in schaal. Mayonaise en yoghurt er door heen roeren. Vervolgens op smaak brengen met groene kruiden (potje Faire Trade) en kerrie. Heerlijk bij bbq als bijgerecht.

Bronvermelding