Penne Rigate met zalm

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 08-05-2006 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gram penne rigate
  • 300 gram zalm
  • 1 potje pesto (rosso)
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 2 eetlepels olijfolie

Bereiden

Kook de penne rigate in ruim kokend water. Bak de zalm tot de zalm van binnen nog iets roze is (dus niet gaar) en leg deze apart op een bord. Snijt de aubergine en courgette in stukjes. Doe de courgette en (5 minuten later) de aubergine in de pan en bak ze gaar. Even voor de courgette en aubergine gaar is voeg je de zalm en de pesto rosso toe. De zalm in stukjes klein maken en het geheel mengen. Schep de penne rigate en daaroverheen het pesto-mengsel. Je kunt het recept verrijken met cherrytomaatjes.

Bronvermelding