'Varkenshaasje in honing- ketjapsaus' Kei Lekker

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Oosters.

Laatst aangepast: 29-11-2017 | 22 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie onder

Bereiden

# Ingrediënten 6 eetlepels ketjap # 2 eetlepel honing # 1 blikje tomatenpuree # 4 teentjes knoflook # 1 theelepel zout # 2 theelepels sambal badjak # 2 uien # 2 varkenshaasjes. # braadboter # 100 ml. water Bereiding Ketjap, honing, tomatenpuree, ketjap, knoflook en zout mengen. De varkenshaas laten marineren. Een half uur is goed, hoe langer hoe beter. De braadboter warm laten worden, de ui fruiten, varkenshaas er bij, 100 ml. water erbij en 25 minuten zachtjes gaar laten worden. na 15 minuten even de varkenshaas eruit en het restant van de marinade toevoegen. Varkenshaas weer terug en laten garen. Lekker met gebakken aardappels en salade.

Bronvermelding