Baby paprika's gevuld met blauwe kaasmousse

Anders, Hapje, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 04-08-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 el creme fraiche
  • 1/8 dl slagroom
  • 125 g blauwe kaas (danish bleu, gorgonzola,
  • roquefort)
  • 12 baby-paprika's
  • bieslook
  • zout en peper

Bereiden

Snijd de kapjes van de paprika's, verwijder zonodig zaad en zaadlijsten en bewaar de kapjes. Klop de slagroom lobbig. Wrijf de kaas door een zeef en meng deze met de geklopte slagroom, crème fraiche en fijngeknipte bieslook. Breng op smaak met zout en peper. Doe de massa ober in een spuitzak en spuit mooie rozetten in de uitgeholde paprika's. Zet de kapjes er weer -schuin- op en garneer met een sprietje bieslook.

Materialen

Spuitzak

Bronvermelding