Menu
Kaasmandjes met asperges
Ingrediënten
- 2 eetl grana padano geraspt
- 2 eetl oude kaas geraspt
- 400 gr asperges groen
- 200 gr garnalen
- 12 st kwarteleieren
- boter
- zout
Bereiden
Kook de asperges in licht gezouten water beetgaar en giet af. Maak kaasmandjes door een eetlepel van het kaasmengsel op de bodem van een hete koekenpan met anti-aanbaklaag te laten smelten. Neem voorzichtig met een spatel het lapje gesmolten kaas uit de pan en leg het op een omgekeerd kommetje. Modeleer de kaas in de vorm van een mandje. Maak op dezelfde wijze nog 3 kaasmandjes. Kook de kwarteleieren in 4 min. hard. Pel de garnalen, verwijder de zwarte darmkanalen en bak ze enkele min. in 30 gram boter. Snij de asperges in stukjes en bak ook deze kort in boter, met een beetje zout. Bewaar de aspergepunten voor de garnering. Vul de kaasmandjes met garnalen en asperges en maak het geheel af met gepelde, gehapveerde kwarteleitjes en de aspergepunten.